onsdag 6 juli 2016

Inte fastande & springande..

Honungsrosen i skymningen
Vill inte att ni lever i villfarelsen att jag fastar med gröna drinkar & är ute & springer som några av mina senaste inlägg handlat om. Sanningen är att den senaste tiden har varit ganska trött & jag har känt mig svag. Var redan brist på sömnkontot (det här med att vara tonårsförälder är ganska likt småbarnsåren..) & sedan var det roligheter i helgen (tacksam för det men pallar inte för lite sömn). Nu har jag en stel nacke, ont i halsen & känner mig allmänt orkeslös.

Men ändå tacksam att semestern börjar nästa vecka, att min trädgård är så fin nu & full av fjärilar & humlor♥, att jag har hållit i min kriya trots att jag bara ville lägga ner..

På tal om kriyan så tycker jag alltid att det är lite lustigt hur det blir. Hade en tanke på olika kriyor jag ville göra nu. Sedan ville jag prova en kriya som kanske mer ska jämföras med en meditation. Sobagh kriya. Sedan bara fortsatte jag några dagar när orken inte var på topp & jag ville göra något ganska snabbt (den tar kanske 20 minuter). Skrev om den på instagram, på svenska & fick kommentarer på engelska från andra yogisar som gjort den länge & de skrev att den har på ett magiskt sätt förändrat deras liv. Tog det som ett tecken, nu är jag på dag nio. Den är sittande (jag som ville träna mina ben) & inte den bästa kriyan när man har en jättestel & lite ond nacke. Men nu gör jag den ett tag, den pockar på! Kram & Sat Nam