fredag 17 mars 2023

Fredag!

 & jag jobbar på kontoret i hemmastaden, snön blåser på snedden utanför fönstret och kontorsråttan har somnat i ett hörn efter lunchpromenaden. Nästa vecka ska jag på lite jobbresa med hotell två dagar så nu försöker jag varva ner och ta det lugnt. Inte för att det är så stressigt att resa bort, dessutom var det ganska nära den här gången, men mer att jag ofta har vardagskvällarna fullbokade med dotterns ridning/gymnastik, min yogakurs & min egen träning.

Kontorsråttan

I helgen fyller yngsta dottern fjorton så det blir en liten tur till större staden för att äta lunch på mysig italiensk restaurang med hennes systrar. Kanske också kan bli lite shopping då hon behöver en ny jacka. Hon är snart längre än mig. Presenterna är redan fixade och ligger gömda i min garderob, vågar inte avslöja var det är om hon tjuvläser😀. Jag är nästan säker på att hon inte tjuvläser för att jag skriver om ganska tråkiga saker och fatta vad PINSAMT (jo fjortisar är lite roliga).

Själv har jag också shoppat lite som kändes nödvändigt, eftersom jag går så himla mycket så sliter jag skor på löpande band. Förra veckan hittade jag svarta Björn Borg sneakers till halva priset på ett varuhus som har billiga kläder och sportsaker men blandat med lite märkessaker också. Brukar inte gå in i affärer så ofta men jag hade vägarna förbi i jobbet... Sedan hittade jag ett par vita Tamaris sneakers på rea som jag råkade klicka hem men kändes ändå bra att ha vår/sommar skorna fixade. De jag hade förra året är blankslitna under...

Nya dojor

Nu ska jag hämta dottern i skolan för att skynda till stallet i snöblandat regn. Underbart!?

1 kommentar:

  1. Grattis till dottern! Hoppas det blir lite trevlig shopping. Härligt att du hittade bra skor på REA inför sommaren som du råkade klicka hem :-) I love it when that happens :-) Ha en fin helg och hoppas att du får ta det lite lugnt.

    Varm kram och tack för fina kommentarer hos mig,

    Anneli

    SvaraRadera