måndag 8 maj 2023

Jo då

 Startade dagen med ett jobb-teams-möte hemma vid köksbordet. Sen skulle jag åka och jobba på ett av kontoren några mil bort men ibland blir det inte som man tänkt sig. Dottern blev blek, svimfärdig & illamående så hon stannade hemma från skolan och jag jobbade hemifrån.

Ringde min mamma och hon diagnostiserade gubb-vaden med ischias, googlade och det stämde hur hela benet värker och inte riktigt hänger med.

Igår tog jag mig iallafall till gymmet en sväng, gjorde några övningar som inte innehöll att gå/springa på löpbandet. Det gick hyfsat och kändes lite bättre. Träffade en gammal klasskamrat och han sa att springa var ingenting att hålla på med i vår ålder😅, hoppas han har fel (men nu sitter jag ändå här med mitt onda ischias-ben). Ni förstår att jag är lite ironisk men ändå trist för sist jag fick liknande ont för något år sen tog det väldigt lång tid att blir bra igen.

När jag är ensam med att äta lunch blir det ofta något vegetariskt med fetaost, till lunch en varm fetaostsallad med zucchini istället för gurka och ikväll skulle mannen på fotboll och då åt jag pasta med tomatsås, vitkål, fetaost och jordnötter. Precis i min smak..



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar