torsdag 3 maj 2012

Lite glad

Ja det är mycket upp och ner här. Hela tiden. Försöker flyta med i det som händer & vara nyfiken. Tycker samtidigt att det är lite spännande. Ett positivt besked har gett mig lite tidsfrist, jag får stanna på jobbet över sommaren.. puh.
Igår fick det bli kvällsyoga framför tv:n i vardagsrummet. Medicinsk yoga kriya för alla doshor. Sedan meditationen. I morse var det dags för Sat Kriya igen efter ladies holiday. Mådde så illa, klarade bara 3 minuter sen började det kväljas. Bara att avbryta & vila..
Tänkte på mitt förra inlägg. Igår hörde jag en intervju med Blondinbella. Säga vad man vill om henne men den tjejen är driftig. Hon sa att hon hade slutat fråga om råd speciellt till sina föräldrar hon lyssnade mer på sitt eget hjärta. Tänker att jag har frågat om så mycket råd förut och det har även jag slutat med nu. Personer i min omgivning har kanske inte hängt med i utvecklingen. De fortsätter att ge råd & en del råd är sprungna ur rädsla.

7 kommentarer:

  1. Många råd är sprungna ur rädsla för egen del. Det har jag i alla falla erfarit på sistone.
    Att lyssna på sitt hjärta är det bästa, absolut!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Grattis till jobbet! Hoppas att det kommer fler positiva besked framöver. :)
    Lyssna till sitt hjärta ska man göra. Är därför glad att du påminde mig om detta idag för det är ungefär som med acceptansen, så lätt att säga men ibland så svårt i praktiken (fast att det egentligen inte borde vara det).
    Ha en härlig dag i solen! Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, så riktigt. Att lyssna till sitt hjärta. Varför ska det vara så svårt egentligen. Känner mig ibland som en kameleont som försöker passa in överallt och då istället anpassa mig efter andras hjärtan. Det blir nog inte bra varken för dem eller mig. Måste lära mig att lyssna på mitt lite mer. tack för påminnelsen!

    SvaraRadera
  4. Vad härligt att höra med ditt jobb! Då hoppas jag att du ska kunna njuta av sommaren!!
    Idag njöt jag av lite lunchyoga i solen. Underbart! =)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  5. Det var skönt att läsa dina rader om att människor ger råd som ibland är sprungna ur rädsla. Så är det naturligtvis! Tack kloka människa, det var välbehövligt för mig att läsa. Kramar!

    SvaraRadera
  6. Blir glad & rörd över alla ni fina som är här & skriver:-). Kram & Sat Nam.

    SvaraRadera
  7. Så klokt. Tack. Ibland lyckas någon formulera sådant man inte själv kunnat sätta ord på - denhär gången var det du som gjorde det. Medmänniskor som inte hunnit med ens utveckling. Råd man bäst klarar sig utan. En insikt att ta till sig och luta sig mot när det blåser motvind. Kram & Sat Nam

    SvaraRadera