fredag 5 februari 2010

Blir lite full i skratt när jag tänker på mina mål för 2010. I vissa situationer är jag verkligen inte passiv & laid-back, idag råkade lilla M trycka på en knapp på datorn när jag tittade på bloggen & helt plötsligt var texten jätteliten. Hur jag än försökte kunde jag inte få det rätt igen (är inget datorgeni tyvärr) & jag blev mer & mer stressad & irriterad. Försökte ställa in inställningar på bloggen & startade om datorn mm. Blev sur på mellan I som jag tyckte tjatade, hon skulle iväg på barn-disco & var ivrig. Efter en stund kom mannen & då hittade jag att hon hade tryckt på ctrl & någon mer knapp som zoomade in på min sida. Lätt att fixa när man hittade felet. Det är konstigt att man kan bli stressad av en sån bagatell.


Igår gjorde jag yinyoga, känner mig lite trött & sliten så det kändes som att yinyoga var det jag mäktade med. Även om jag aldrig har gått på en yinyogaklass så har jag inga problem att hitta vilka rörelser jag ska göra det faller sig helt naturligt vilka rörelser som ska följa efter varandra även om det inte blir samma varje gång."Melting heart" som är på bilden (som jag har lånat på nätet) är en av favoriterna.


Nu har jag läst ut boken som jag köpte på Mia Törnbloms föreläsning som handlar om hennes tid som narkoman. Måste säga att jag blir berörd av historien (även om det kanske inte är ett språkligt mästerverk). Otroligt starkt av henne att ta sig tillbaks när hon var så illa däran, imponerande!! En sak som jag tänker på från hennes föreläsning är att hon pratade om att när man är irriterad & arg på andra så flyttar dom in i ens huvud. Skönt nog är det ingen som bor i mitt huvud just nu, i perioder har jag haft några där, oftast äldre kvinnor som har haft andra åsikter än jag, tex svärmor & en kollega men nu har dom "flyttat ut":-) Om man nu stör sig på någon så ska man fundera på vad ens egen del är i att man stör sig. Kan man inte hitta den så kan man alltid önska hälsa, välgång & lycka till den man stör sig på & då flyttar dom förhoppningsvis ut....

3 kommentarer:

  1. hej hej!
    vad härligt det låter med yinyoga. jag har aldrig testat på det, men det låter alltid så skönt när folk beskriver det. vad är det för adresser du kollar upp yinyogan på?

    viralila byter namn och adress igen: (tillbaka till den gamla) http://livseld.blogspot.com/
    *skrattar* nu lovar jag att inte byta namn någonting mer. det blir bara förvirrande!

    kramar*
    /S

    SvaraRadera
  2. häftigt att tänka så, att människor som irriterar en flyttar in i ens huvud. Det kan jag definitivt använda mig av. Både själv och i mitt klientarbete

    SvaraRadera
  3. Hej, yinyoga-asanas finns här: http://www.yinyoga.com/ys2_2.0_yinyoga_asanas.php

    Kram

    SvaraRadera