tisdag 28 november 2023

Boktips, oro & oplanerade inköp

 Det är kallt & snöar på tvären & jag måste till stallet för dottern har fått vattkoppor... Dottern lyckades aldrig få vattkoppor när hon var liten och nu hade en kompis till henne det för några veckor sen. Hon är väldigt prickig men det kliar inte så mycket än så länge. Stackars henne som nyss var sjuk i influensa & lite synd om mig som kommer att frysa i stallet😏.

Annars var det tyvärr likadant som förra tisdagen att jag vaknade med huvudvärk. Jag är tydligen allergisk mot tisdagar även om jag mår bättre nu.

Jag hämtade upp några reserverade böcker på bibblan idag & lämnade tillbaka en mycket bra bok som jag vill tipsa om: Natten av Sara Gordan. Det handlar om en mammas oro för sin tonåriga dotter som har diabetes & inte kommer hem på nätterna. Även om jag har haft skötsamma döttrar så kan jag så väl känna igen oron. Jag har varit vaken så många timmar under nätter & oroat mig som tur var helt i onödan. Nu har jag fortfarande en fjortonåring hemma så fler orosnätter kommer säkert..

Vi får se om de nylånade böckerna levererar. Lurigt nog så ligger en skoaffär precis vid biblioteket & då helt plötsligt hade jag välbehövligt men oväntat investerat i ett par nya lite varmare boots... så kan det gå.

Kanske bra eller inte...


2 kommentarer:

  1. Jag kan också känna mig allergisk mot vissa dagar ibland men det kan variera mellan vilka. :-P Så bra att du fick tag på ett par varma skor. Det går verkligen åt nu när det blivit vinter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha ja det är en konstig allergi, men faktum är att jag ofta har huvudvärk på tisdagar. Absolut behöver man varma och snygga skor men jag tänker också så mycket på mim sparhorisont nu.

      Radera