lördag 25 november 2023

Lördag

 Det är lördag, jag har suttit alldeles för länge i soffan... Nyss var det en fantastisk solnedgång över sjön utanför fönstret, nu är det kolsvart.

Jag har klickat hem ungefär fem julklappar med Black Week erbjudande. Jag har tre döttrar som får julklappar för två tusen var. I år har jag nog för första gången haft möjlighet att spara undan den summan på ett konto redan innan julen nalkas. Det känns bra!

Sedan råkade jag klicka hem en natt- och dagkräm från Weleda till mig själv också, lyx lyx lyx. Plus att jag faktiskt redan beställt ett serum härom dagen som skulle göra porerna mindre från Skincity, min favoritmascara från Clinique & ja visst ja jag gick på någon insta-reklam om några pads av silicon som man kunde ha när man sover för att få mindre rynkor, ha ha. Recension kommer senare.

Jag har inte suttit i soffan hela dagen, i förmiddags var jag och dottern i stallet och hon red ut och jag promenerade brevid. Det var kallt och strålande sol, faktiskt precis vad man kan önska sig av en dag i november.

Planeringen för resten av dagen är att jag ska gå ut i mörkret med hunden, åka till affären och köpa lite plock, kanske ost, oliver, fryspizza, någon chark.. sedan hitta någon film som både mannen, jag och dottern gillar (näst intill omöjligt:-). 

2 kommentarer:

  1. Hej,
    Men vilken sinnesfrid att ha redan sparade pengar till julklapparna. Vilken inre frid liksom. Härligt att kunna lyxa till med lite hudvårdsprodukter också. Det är man värd, eller hur :-)
    Ja, nu går vi in i den mörka tiden. Inte så lätt mentalt för mig men jag råder bot med att tända en massa ljus.
    HA det gott!
    Varm kram,
    Anneli

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja så skönt att kunna ha lite buffert och tänka igenom vilka kostnader som kommer. Mitt nya spartänk har hjälpt till här (+ att två döttrar flyttat hemifrån så det blir inte lika dyrt). Det är klart man är värd lite hudvård och det är ett intresse också. Kram och mysiga kvällar med tända ljus önskar jag dig.

      Radera