torsdag 26 augusti 2010

Sömngångarland

Tredje dagen med vård av barn. Lilla M har feber. Känner mig lite som jag befinner mig i sömngångarland när jag hasar runt i pyamasbyxor. Nattsömnen har blivit lidande. När lilla M sover hinner jag tvätta, dammsuga, diska, hänga tvätt, läsa och faktiskt skriva lite på en text som jag har i byrålådan. Har blivit lite klokare också då jag läser en så bra bok, jag ska skriva om den så fort jag har läst ut den.. Klokord från boken: Den som ger upp vinner aldrig. Den som vinner ger aldrig upp.. Kanske låter klyschigt och lite jobbigt, hallå när ska man få ge upp egentligen och bara lägga sig ner i sina pyamasbyxor.. Men jag fick iallafall inspiration att peta lite till i den där texten jag skrev för längesen..
Igår blev jag jag utsläppt ur huset (hi hi) en stund. Jag var vikarie för onsdagspasset (man leder fram till Marichyasana A + avslutade). 14 ivriga yogis stod på sina mattor (13 tjejer och en man). Det var så kul och inspirerande att få stå där längst fram och prata om yogan igen. Det blev en varm och härlig energi i hela salen och alla blev varma och svettiga av solhälsningarna och alla asanas. En arbetskamrat kom dit för att prova, hon tyckte kanske det var konstigt när vi sjöng inledningsmantra. Men annars tror jag att hon tyckte om det. Vet att hon har det lite jobbigt. Så när jag ledde avslappningen i slutet gjorde jag den lite extra lång. Jag älskar verkligen att leda en guidad meditation. Hoppas att alla blir riktigt avslappnade och kan ta åt sig lite av det som kommer till en i avslappningen. Hörde i dag att min arbetskamrat hade sovit bättre i natt än på länge och det gjorde mig glad.

En sak till som jag blir riktigt glad av är att Maria Boox hemsida äntligen är klar. Den är sååå fin! Har inte hunnit läsa allting men blev så glad när det fanns en underbar översättning av avslutningsmantrat. Min kära yogakollega är med på flera bilder i galleriet:-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar