torsdag 1 december 2011

Både och

Tänker att jag MÅSTE gå upp tidigare för att få till min yoga varje dag. Igår kväll fick jag nöja mig med 54 st grodor (frogpose) framför tvn. Det är nog den fullspäckade helgen som har kommit ikapp & slår mig i bakhuvudet. Ganska pigg & entusiastisk på jobbet men energin räcker inte riktigt ända till kvällen. Jo jag plockar ordning, tvättar & allt som man ligger efter med hemma då man har haft fullt upp med annat. Men humöret orkar jag inte hålla på topp, vill bara säga till resten av familjen att PRATA INTE MED MIG, JAG ORKAR INTE IDAG.. & det kanske inte är undra på för när jag går på promenaden med lillhunden så är det kolsvart & blåser isvindar.
Hittar ändå glädjeämnen: En god vän ringer som jag inte träffar så ofta & det värmer i hjärtat av att höra hennes röst. Jag känner mig fin, gillar frisyren, nöjd med mina kläder & jag är rak i ryggen. Har sådan lust att laga mat just nu, tänker på alla goda rätter som man kan prova!!

2 kommentarer:

  1. Det är en tid full av massor av sysslor och annat, skönt att du alltid hittar glädjeämnen trots trötthet och annat. Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Tack det samma Annika. Du sprider så härlig energi:-).

    SvaraRadera