måndag 2 januari 2012

Eftertanke

Tänker tillbaka 2011. Otroligt vad fort ett år går men ändå känns vissa saker väldigt avlägsna. I januari gick jag Yinyogalärarutbildning i Stockholm, & i april var jag på yinworkshop med Elisabeth Andersson. Dessutom började jag smygprova Kundaliniyogan i april, det är jag otroligt glad för idag. Framåt sommaren insåg jag att jag inte ville gå klart yinyogalärarutbildningen (nästa steg) då mitt hjärta sjöng över Kundaliniyogan. Hade en ganska tuff höst då min arbetskamrat gick bort, det blev neddragningar & osäkerhet på jobbet, min kropp började bete sig konstigt & gammelhunden lämnade oss efter 13 år.. Gick på en workshop med Guru Dharam i oktober, det var spännande att få göra Kundalinin tillsammans med andra. Annars har mitt år präglats mycket av min egen yoga hemma, att känna efter inifrån, hitta min egen inre guru:-).
Mitt 2011 har också innehållit många smoothies med nässel- & nyponpulver. En romantisk weekend med mannen till Stockholm. Många friidrottstävlingar med stortjejerna. Underbara stunder på studsmattan & sandlådan med lilla M. En semester som nästan bara innehåll målning av huset förutom en tur till Danmark. Efter det har jag lärt mig att det är nödvändigt att vila på semestern.. Byte till Ur & skur dagis, nu i efterhand vet jag att det var helt rätt beslut.En härlig helg med goda vänner & mannen på västkusten I slutet av året gick jag mycket på akupunktur, som hjälpte, nu mår kroppen bra igen.

5 kommentarer:

  1. Jag visste inte att du hade påbörjat yinyogalärarutbildningen... eller också har jag glömt det :) Modigt av dig att lyssna inåt och gå DIN väg. Ditt år låter fint tycker jag. Kram

    SvaraRadera
  2. Blir alltid lika glad när du skrivit, du delar så livsnära och ärligt. Glad att följa din yogaresa också, särskilt då den känns så liknande min. Kram och många varma önskningar om ett vackert 2012!

    SvaraRadera
  3. Nina & Annika, blir alltid lika glad att läsa hos er också:-). Kram

    SvaraRadera
  4. Jag säger som Nina; jag är glad att jag får följa dig i din yogaresa.
    Önskar dig god fortsättning och ett nytt spännande år. :)
    Kram!

    SvaraRadera