lördag 27 april 2013

Rösten

Förkyld & jättehes. Försökte få vikarie till min söndagskurs men det gick inte. Vill inte ställa in. Försöker kurera mig med Sanchodroppar & ingefärste. Nu svider det i magen i stället & fortfarande ingen röst. Idag har jag mest skrotat omkring här hemma. Vilat lite. Ätit glass i solen. Tittat på sjön som har varit spegelblank. Hängt upp några tavlor. Åhh vad jag älskar det här stället.





6 kommentarer:

  1. Krya på dig och fina bilder du bjuder på!!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lotta, jo det börjar arta sig lite hemma, har funderat länge innan tavlorna åker upp. Kram

      Radera
  2. Vill inte vara överhurtig men tänker att det ger klassen en större chans av närvaro. När allt sker i tystnad och de måste följa dig. Kanske? Försöker som du brukar göra, hitta det andra i det hela. Stor kryapådigkram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Läste ditt inlägg precis innan jag hade mitt yogapass. Tack för det:-) hjälpte mig! Rösten höll sig ganska bra som tur var & det är bra med tystnad också. Kram

      Radera
  3. Då är vi två som skrotar. Jag löste min heshet genom att använda headset med mic. Känns si så där men när jag drar på Studion får jag alltid göra det för salen är så stor och min röst bara försvinner i den.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter bra med headset. Tyvärr har vi inga sådana tekniska saker i den fina yogashalan, har bara en cd.spelare modell äldre & vill inte tjata på hon som driver verksamheten. Det är tufft att bara få in till hyran.. Kram

      Radera