fredag 11 februari 2022

Månadens glamour

 Den här veckan fyllde både jag & mellandotter år. Vi firade med en spa-dag på Loka Brunn tillsammans med äldsta dottern & min mamma. Det var mysigt & lyxigt! Vi startade dagen med att träna men sen var det bara bad & vila som gällde.




Något som inte gick lika bra var mitt senaste inköp från Sellpy, en kofta som såg fin ut på bild hade något konstigt grått tyg på baksidan av ärmarna som inte passade in, en rutig blus var alldeles för liten & ett par byxor inget att hurra för. Däremot en klarblå tröja i mjukaste kashmir & en skjorta från Shirt factory var båda bra.

Blå kashmirtröja, blunda för den
röriga skohyllan i bakgrunden...

Nu är det helg & imorgon har vi bjudit grannkompisar på pizzakväll. Vi hade planerat det efter jul men sen kom Covid emellan, först var de sjuka & sen vi. Jag tänkte att vi gör som en liten buffé med olika fyllning & botten får vara libabröd, sedan får var och en göra sin egenkomponerade pizza. Enkelt & bra jag har inte orken just nu att vara för ambitiös mer än att försöka städa lite hemma.. Men jag tänker ändå att man får ta sig i kragen med det sociala umgänget! Det blir så lätt att helgkvällarna bara blir lata kvällar framför tv:n annars.

Trevlig fredagskväll önskar jag dig!

2 kommentarer:

  1. Underbart med SPA-häng! Ja, och med kashmirtröjor också, de är ju bara SÅ härliga!!

    Ha en fin vecka!

    Mvh Louise

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja spa och kashmir, hur kan det bli bättre:-). Detsamma ha en fin vecka!

      Radera