onsdag 16 februari 2022

Umgänge & veckobudget är grejen för 2022

 Redan onsdag och än så länge har inte veckan varit på topp. Vädret är hemskt, jag har varit trött & haft en del huvudvärk & börsen går ner (ha ha det sista var mer på skämt för jag är ingen storägare på börsen & har inte ens kollat mina innehav).

Tänker jag tillbaka på helgen så var den trevlig för vi hade pizzakväll med grannarna (min mans fiskekompis med fru) & dagen efter träffade vi spontant våra vänner på hundpromenad i rusk & regn men ändå underbart att få prata en stund. Kanske det här med UMGÄNGE är grejen för 2022?!

En annan sak som är grejen för 2022 är VECKOBUDGET! Nu har jag inte hållit den riktigt för det har dykt upp en del gupp i vägen (oförutsedda kostnader) men just grejen att när den vanliga budgeten dvs alla löpande kostnader är betalda & jag har lagt undan det som jag vill spara så delade jag upp summan som blir kvar med antal veckor innan lön. Det blir så mycket tydligare vad jag har att röra mig med under veckan. Väldigt smart tycker jag & lyckas jag hålla den här budgeten fram till lön så blir det ett rekordbra sparande den här månaden. Sen är det lite oklart om jag ska lägga det lilla extra på buffertspar, betala av på billån eller på börsen..?

Solen tittade fram en pytteliten
stund igår..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar