måndag 22 januari 2024

Plötsligt händer det

Vaddå? Jag var på gymmet efter lunch idag! Skulle egentligen ha åkt ganska långt i jobb men jag ställde in det för att någon var sjuk och igen var det gul varning för att ge sig ut på vägen.

Det var inget speciellt gym-besök, jag gick 20 minuter på löpbandet, gjorde några ryggövningar & några knäböj med en tung boll jag kastar upp mot väggen (wallball) sen en snabb dusch & tillbaka till jobbet. Gymmet ligger granne med mitt jobb.

Sen när jag kom hem så kände jag mig faktiskt pigg & var sugen på att städa. Reminder till mig själv: när man tränar så känns det som om man får lite extra tid för att man får mer energi. Eller så berodde det bara på att jag har fått ledigt från stallet, dottern åkte dit själv ikväll.

BILDBEVIS

En annan sak var att jag yogade & mediterade imorse. Det har verkligen varit dåligt med det på sistone. Men sen läste jag en intervju med Nirvan Richter som är Norrgavels grundare, han mediterar varje dag & är inspirerande tycker jag. Då fick jag också en påminnelse om att lite "andligt arbete" som yoga & meditation gör skillnad. Jo det vet jag egentligen som har gjort yoga i mer än tjugo år men inspirationen har inte varit på topp på sistone. Jag vet att om jag mediterar/gör andningsövningar/yogar så blir jag en bättre människa, inte bara för mig själv men även för andra!

5 kommentarer:

  1. Det som jag håller hårt i just nu är morgonmeditationen. Inget får mig att låta bli. Det gör allt tycker jag. Kram <3 Marika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller med att morgonmeditationen gör så mycket! Men ibland kommer man ur fas, man är ju inte mer än människa🥰

      Radera
  2. Men heja dej!
    Precis det där skulle jag behöva. Jag undrar hur det skall gå till. Men Yoga och meditera är något jag tänker sätta mig in i när vi fått lite mer ordning på huset.
    Ha det gott!
    Varm kram,
    Anneli

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla men jag har inte varit på gymmet igen:-), det är inte lätt att komma igång... Kram Ulrika

      Radera
    2. Nej, det är just det där med att komma igång som är knepigt, eller hur :-)
      Kram, Anneli

      Radera