onsdag 20 januari 2010

Yogamöte & morgonyoga


Igår blev det ingen yoga men däremot ett trevligt yogamöte. Vi träffades några stycken hos min "yogakollega" & gjorde upp planer för vårens yoga på träningscentret. Som det är nu så har vi bara två pass, ett på onsdagar som hon leder & mysoregruppen som jag har hand om på söndagar. Jag leder det om det råkar komma med några nybörjare & resten får träna mysore. Nu bestämde vi oss ialla fall för att köra några kurser till våren. Kul att vi har kommit igång igen att försöka bygga upp en stark "ashtangatrend" här i vår lilla stad.
Min kollega har nyss varit i Indien på yogakurs & hon visade härliga bilder. Hon har en egen lite affär & jag köpte en liten Ganesha ler-figur & ett vackert indiskt kuddfodral. Ganesha ska visst hjälpa en att komma över hinder & det passar ju bra i yogan.
Imorse rullade jag ut mattan & yogade i en timme. Visserligen med en del störning eftersom lilla M vaknade när jag yogade. När jag låg i fisken så var det en bäbis som luktade bajs som drog hårt i min näsa....:-)
Vi har firat födelsedag här i dag för Stora K fyllde 12 år, Hurra Hurra Hurra Hurra. Helt otroligt vad fort tiden har gått. Jag minns när hon föddes & första blicken på henne så fylldes jag av kärlek till den lilla knubbiga bäbisen. Men nu är hon stor & när hon inte tränar friidrott, gympa eller dans så lyssnar hon på musik på datorn ( samma låt tusen gånger), kollar på kläder på nätet, eller spelar spel på datorn...

2 kommentarer:

  1. Jag har "alltid" känt en dragning till Ganesha och ännu mer sedan jag insåg att vi Ganesha-mantran-meditation kan hjälpa en att ta sig över hinder och vidare i livet.

    SvaraRadera
  2. hej hej!
    vad roligt att smida lite planer inför vårterminens yoga. jag gillar ashtangayoga, kraften och energin. skulle jätte gärna vilja testa mysore.

    vad kul att du gillade blogg-inlägget :) jsg skriver ner allting som jag hittar så att jag har det på en samlad plats där jag kan gå tillbaka och titta.

    ljus*
    /S

    SvaraRadera