fredag 16 september 2016

Fredagspeppen

Hallå mina vänner! Det har varit en lite tuff vecka hos mig. Förutom tappad röst & inställt yogapass vaknade jag i onsdag natt (fullmånen?) & var så stressad över allt jobb på mitt skrivbord. Ni vet sådär att man måste gå upp & yoga på kökssoffan en stund.. Nackrullning, ryggflex, skulderrullning.. hela arsenalen men det hjälpte sådär. Dagen efter hann jag jobba undan nästan allt & undrade bara vad var problemet?

Men det har också varit en fin vecka. Två kvällar har vi fikat ute i båten, bara njutit av värmen & den otroligt vackra himlen. Jag var också på ett bra föräldramöte, hur ofta händer det? & igår yogade jag ett yogapass som du hittar här Pituitary Gland series. Kände jättemycket yogapepp!

Ikväll blir det ingen yoga för då ska jag ha tjejmiddag. Blir väl att panikstäda & laga trerätters.. Men sen ska jag dricka vin & prata tjejsnack med fina vänner.

Hoppas din fredag är bra! Kram & Sat Nam

4 kommentarer:

 1. Alltså. Trodde det var Annika på bilden. Hjälp vad lika ni är vid första ögonkastet, nåt med energin i era ögon också! Kram, krya och njut i goda vänners sällskap!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag tänkte samma sak!! Va konstigt! Men vi är inte så lika i verkligheten tror jag :)

   Hoppas du hoppade över panikstädningen och bara gjorde god mat och fick ett glas vin! Kram kram

   Radera
  2. Ha ha, ja det är väl någon yogaenergi eller är det att vi bor ganska nära varandra.. KRam

   Radera
  3. Fniss. Det måste det vara 😍

   Radera