tisdag 5 december 2017

Hallå

Jag är fortfarande kvar här, det är bara livet & kanske mest jobbet som har kommit emellan. Som jag skrivit förut, jag trodde november var en lugn månad men oj vad jag misstog mig. Har bestämt att tacka NEJ till allt i december, får se om det fungerar😜..

Nu har vi gått i mål med Adams morgonyoga, 40 dagar i rad. Eller en sanning med modifikation, alla dagar utan de två som jag var på Cold Depression workshop. Jag är ändå nöjd att jag har gjort fysisk yoga 40 dagar i rad. Jo jag brukar yoga nästan alla dagar i vanliga fall med, men ibland är det kanske bara en meditation. Jag behöver fysisk yoga då jag inte tränar annat mer än promenader.

Nu har jag fortsatt med min morgonyoga igår & idag men jag gör en annan kriya som startar med att man står i downdog på fingrar & tår & viftar med rumpan. Hi hi... det är väldigt jobbigt för fingrarna, klarar bara korta stunder åt gången. Det är en kriya som var med i "Cold depression paketet", tänker att jag nu vill välja & vraka mellan lite olika kriyor.

På lördag har jag bjudit in två kompisar på yoga & lunch. De har aldrig provat kundaliniyoga & var nyfikna & jag vill gärna att de ska få känna på energin.. Men har så svårt att välja kriya.. Är du kundaliniyogi & läser här vore jag tacksam för förslag!

Kram & Sat Nam♥

6 kommentarer:

  1. Låter bekant dendär kriyan när man viftar på rumpan, rätt jobbig historia om jag minns rätt :) Eller så viftar man på rumpan i fler kriyor, haha!?

    Åh, så svårt att tipsa om kriyor - men antagligen någon kortare? Kolla i (om du har någon av dem) dedär manualerna med titlar som Physical Wisdom, Self knowledge, Owners Manual for the Human Body etc. Finns många guldkorn i dem, som inte kräver 90 minuters pass.

    Kram och Sat Nam ♥

    SvaraRadera
  2. Vet inte om rumpviftning är vanligt , ha ha ursäkta.

    Ja du har en poäng om att det ska vara en kortare, ska kolla i de manualer jag har men tänker att basics som ryggflex och ryggvridning måste vara med för det var där jag blev kär i kundaliniyogan. Så skönt att du finns där ute♥ Stor kram

    SvaraRadera
  3. Jag känner också igen något med rumpviftning (eller snarare vifta på "svansen"... hihi) fast i en annan ställning. :-)
    Minns inte vilken kriya det var nu dock.

    Min favorit, som jag ständigt återkommer till, är Kriya for Elevation. Den har allt tycker jag. Fast du kanske är ute efter något kortare?
    Kram <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack, kriya for elevation är ju en höjdare, kort eller lång kvittar, jag tänker att bara de får en glimt av kundaliniyogan så är jag nöjd. Funderar mera! Tack tack och kram♥

      Radera
  4. Jag undervisade idag en rätt utmanande men häftig kriya: Kriya to claim your aura från en fantastiskt kundalinichakra-bok. Har kriyan avfotad om du vill ha den på mail, säg till isåfall!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Wow, vill du dela med dig av den får du jättegärna maila mig på ulrika.friberg@gmail.com ♥

      Radera