fredag 8 december 2017

Fredag

Tjoho, äntligen fredag.. det är den känslan jag har lite idag. Den här veckan har morgonyogan varit lite trögare (kan bero på att jag inte har en tid att passa kvart i sex, saknar Adams morgonyoga litegrann). Imorse satt jag på yogamattan kvart över sex. Tur att jag har en ganska kort kriya + att jag kan börja jobbet lite senare då minsta dottern inte börjar skolan förrän tjugo över åtta.

Kör en repris på en fredagslista:

Vad ska du göra idag? Jag och yngsta dottern ska klippa oss, sen ska jag skjutsa på friidrottsträning & samtidigt handla inför lunch imorgon.

På lördag då? Två kompisar från grannstaden kommer till yogasalen vid tio för att prova på min yoga. Jag tänker att vi yogar tillsammans med mantramusik i bakgrunden, kanske en Guru Ram Das meditation efter det . Sen ska vi åka hem till mig & äta lunch. Jag tror det blir en vintersallad med kyckling/halloumiost & rostade rotfrukter. Efter det ska jag slöa... & kanske gå på bio..

Har du någon plan för söndag? Morgonyoga, åka till IKEA i grannstaden för att köpa en julklapp, leda yoga den sista gången för terminen. Tänkte ta en kriya med dans💃

Vill du tipsa om något särskilt? Om man är trött tror jag att ganska hårda yogapass/kriyor med benlyft (tänk Nabhi kriya) ger ny energi även om det är en tröskel att ta sig dit.... 

Något mer? Ja gör yoga varje morgon, då blir allt bättre😇

Vad har varit bäst med veckan? Igår efter jobbet hade jag både lust & energi att städa, det är bara att tacka & ta emot. Plötsligt händer det

Men har verkligen allting varit bra? Nej, lite trött & blek & så har jag fått sprickor i mungiporna, något som är typiskt för vintern hos mig. Jag behöver en solresa!!

Vad har du lyssnat mest på de senaste dagarna ?: Poddar! Senast Framgångspodden avsnittet med Johannes Hansen mental rådgivare (avsnitt 134), rekommenderas!

Kram & Sat Nam♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar