tisdag 30 januari 2024

Boktips & festligheter

 Tiden rusar fram & jag tänker ofta på det som jag ska skriva här men helt plötsligt är dagen slut. Jag tycker om att skriva och jag tänker ofta på jättebra😅 inlägg på min lunchpromenad men om man inte skriver ner dem direkt så försvinner de ur minnet eller känns inte lika aktuella i efterhand.

Jag tycker om dagböcker & att någon beskriver det vardagliga, det som är livet. Egentligen är bloggen mer menad att vara så. 

Jag har läst en sådan bok som jag först tyckte var lite tråkig men sen kom man in i deras liv & nu saknar jag den när jag har läst klart!

Min helg var festlig! Först var det tjejmiddag på fredagen, vi är ett litet gäng som har hållit i traditionen sedan våra barn var små, säkert i 25 år. Vi turas om att bjuda på tre-rätters. Minns förr när alla barnen bodde hemma & det alltid var rörigt & jag fick panikstäda innan & var tokstressad. Nu är det inte alls så för min del. Den här gången var det dock inte min tur & vi blev bjudna på så god & ganska enkel mat. Först var en förrätt som trendat på Tiktok, färdig potatisbulle pressad i smörgåsjärn med smetana & räkor. Supergott! Till huvudrätt en salsiccia-pasta som också var så god & smakrik & glass med bär till efterrätt. Gott vin & mysigt prat ingick också!

På lördagen tog jag bussen till större staden för att möta upp några vänner på en drink, sedan köpte vi sushi & gick vi hem till underbara inrednings-guru vännen som bor mitt i staden för att fortsätta prat & skratt innan jag fick rusa till bussen som gick vid 22.40.


Mellan festligheterna var jag i stallet & hjälpte dottern. Hoppning & uteritt stod bland annat på schemat.


Nu är det redan tisdag & jag känner mig ganska trött & sliten... Ishalka, mörker & spöregn + att min rygg krånglar tydligen igen så att jag tappar känseln i benen & det kan vem som helst blir deppig av tänker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar