fredag 15 oktober 2021

En fredagslista!

Vad ska du göra idag? Först jobb & sen AW i större staden med bästa gänget! Även om jag är trött ger det alltid energi att träffa vänner, speciellt dessa som alltid stöttar & peppar & gläds åt varandras framgångar. Många roliga GIF klipp har skickats i messenger inför kvällen. Nu åker kjolen på & kanske blir det lite färg i håret innan. Woop woop!

På lördag då? Nu är jag optimistisk men min man ska sätta ut fisk i mitt favorit natur-reserverat så jag hoppas jag är pigg nog att hänga med med unghunden. På eftermiddagen ska vi på fotboll. Men är jag för trött så tänker jag vara hemma och softa..

Har du någon plan för söndag? Nej, eller jo, det finns ju alltid städ, tvätt & en trädgård som pockar på. Utekaninen behöver komma in under taket på altanen & olivträdet behöver räddas undan mer frost. Sen har jag yogaklass på söndagskvällen & har inget pass planerat men det dyker alltid upp.

Där nere ligger vårt hem

Vill du tipsa om något särskilt? Använd reflexväst med anknytning till bilden, nu är det mörkt på mina kvällspromenader.

Något mer? Många lite småtrevliga program på SVT nu, Husdrömmar Sicilien, Dreja, en kärlekshistoria, Under nålen och snart är det väl dags för bästa Bonusfamiljen.

Vad har varit bäst med veckan? Jobbet har varit bra den här veckan & alla lunchpromenader. Stunden med mellanmål med min hemgjorda granola när jag kommer hem från jobbet. Men sen har inte riktigt energin räckt till på kvällarna. 

Men har verkligen allting varit bra? Som jag skrev energin har inte riktigt räckt till på kvällarna. Igår blev jag helt slut och arg på min man stackarn... Jag har lite svårt att hushålla med min energi och inse att alla inte har samma driv som jag...

Vad har du lyssnat mest på det senaste dagarna? Poddar på lunchpromenaden: Inte din Morsa, Träningspodden & Börspodden blev det denna vecka.

Nu är det mörker på kvällsturen.

Trevlig helg! (och använd gärna samma lista😍)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar