måndag 25 oktober 2021

Efter utsvävning måste det bli disciplin..

I morse när jag gjorde min morgonyoga blev det helt tydligt att det har varit för mycket utsvävningar den senaste tiden. Jag gjorde ett nytt yogapass & blev smärtsamt påmind om att varje led kändes svår att böja & hela kroppen kändes så stel.

Nu gäller det att komma tillbaka till vardag med periodisk fasta, mycket ingefärs-te, nästan inget bröd, absolut inga sötsaker.. Annars blir det ännu mer ont i kroppen som jag blir rädd att utmana & det är lätt att hamna i en ond cirkel.

Utsvävningarna var dock trevliga. Först var jag på budgetmöte med jobbet torsdag & fredag, det var mat, mackor & fikabröd. Men också trevligt att komma ifrån den vanliga jobb-vardagen & träffa kollegor från andra orter. I lördags var jag hos en kompis i större staden, vi är ett gäng på 5 som har hållit kontakten sedan gymnasiet även om vi inte bor på samma ort längre. Det var bubbel både i glaset & i bubbelbad utomhus, god mat: chips med löjrom till förrätt, gnocchi med god gräddsås, till varmrätt & en del sötsaker på det. Absolut mysigt & kul att få prata länge.

Det var fjärde helgen i rad jag var till Örebro som ligger nästan en timme härifrån. Ser fram emot att bara vara hemma & ta det lugnt helgen som kommer. Det är precis som vanligt först är det alldeles för lugnt alldeles för länge. Man tänker att man är världens tråkigaste & aldrig gör något & inte träffar några andra än familjen... Sedan är det korken ur & det dyker upp alla roliga saker på en & samma gång. Är det någon som känner igen sig?



Utsvävning med klänning😍

& bubbel...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar