måndag 4 oktober 2021

Ganska slut

Måndag igen & helgen bara svischade förbi...

Fredag var yngsta dottern & jag i stallet. Hon rider på ridskola en gång i veckan & på fredagar har hon en foderhäst. Mysigt att mamma får vara med på ett hörn & borsta & krama lite.. Dock en liten incident när vi skulle hjälpa till att ta in hästarna, jag erbjöd mig att hämta en häst i en hage, tydligen var den hästen ganska stirrig & när jag hade tagit tag i grimman blev han rädd & bara slängde sig bakåt in i hagen. Jag backade & hon som har stallet fick ta in honom, inte läge att visa sig duktig. Märkte sen att jag hade tappat känseln i fingret, ingen fara det kom tillbaka efter ett tag & fingret blev blått.. jag hade fastnat lite i grimman så jag hade ändå tur som inte skadade mig mer när han vräkte sig bakåt... Känner mig lite som en skör porslinsdocka just nu... ålderstecken ?


Lördag var det flytt av mellandotter till Örebro. Jag hade inte sett lägenheten i verkligheten innan men blev glatt överraskad, så mysigt litet hus med jättetrevliga grannar. Där kommer hon trivas! Däremot blev dagen lång då vi fick åka till Ikea i Västerås för att köpa en soffa. Hjälpa henne att komma iordning & montera. Vi var lättsövda på kvällen kan man säga. Jag kände mig också som jag hade känslorna lite utanpå kroppen. Som att lämna en av sina fågelungar..😊. Nu bor storasyster med sin sambo 100 meter bort så helt ensam är hon inte.. & hon är 20 år.. men ändå..mammahjärtat.

Söndag var jag helt slut. Vi tog det lugnt men sen kom jag igång att fixa i min garderob. Jag plockade undan sommarkläder, slängde en del kläder som hade gjort sitt & en del hamnade i skänka-bort-högen. Jag har beställt en påse från Sellpy & resten skänker jag lokalt. Sen var det dags för yogaklass, kände mig egentligen för trött men sen när vi började så får jag alltid energi av de fina deltagarna. 

Häpp så var helgen slut...

Nu var det lättare att välja kläder i morse när det var glesare mellan galgarna & färgkoordinerat...

Jobbselfie i mörkblått & beige


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar