onsdag 1 juli 2009

Humör

Kom aldrig iväg till träningscentret på det ledda yogapasset idag för att lilla M var ledsen & kinkig & helt plötsligt var klockan för mycket..
Sambon lovade att jag skulle få lite tid att yoga i sovrummet så jag stängde in mig där & började med några solhälsningar. Men sen såg jag bara sängen som hägrade & såg så mjuk & skön ut så jag la mig en stund på spikmattan i stället & sen stretchade jag höfterna lite efter det. När jag kom ut igen var mellan I fortfarande uppe trots att det var sent. Sambon gungade vagnen med lilla M & hade inte bytt blöja... han kollade på en krigsdvd.. så då blev jag sur för jag fick tjata storbarnen i säng & byta blöja. Sambon blev arg för han hade sagt till storbarnen & gå & lägga sig, utan resultat. Dessutom hade han inte märkt att blöjan var full. Han blev så arg att han kastade ut dvd-skivan på gräsmattan & jag blev så arg att jag skrek åt honom & blev ännu hesare än jag redan är..

En vanlig onsdagskväll i sommarSverige..

Som tur var är ingen av oss långsint..

2 kommentarer:

  1. Din kväll kunde vara urklippt ur vårt liv för något år sedan (eller ja, ganska många år sedan, eftersom vår "bäbis" fyller 9 i höst).... :) Jag tror att vi mår bra av vårt humör, att det svänger och hjälper oss släppa ut allt det nödvändiga. I förlängningen lär vi ju oss att uppskatta mer när allt är frid&fröjd och vi får dendär tiden för oss själva, utan att omvärlden pockar på varje sekund.

    SvaraRadera
  2. Tack för dina kloka ord! & skönt att man inte är ensam..

    SvaraRadera