söndag 14 juni 2015

Semester

Äntligen på plats på Koh Samui. Varmt, vänligt, vackert som en lång djup suck.. Vila & andas ut. Lite stressigt innan resan, allt som skulle fixas på jobbet, hemma och besök på studentmottagning. Jag lämnade hunden hos mina föräldrar & fick låna ett cykelställ där när jag kom på att en cykel var kvar på skolan. Uppenbarligen inte samma sorts cykelställ vi har.. när jag skulle lossa de från bilen & böjde mig fram för att lossa en liten hake så slog det igen som en råttfälla rakt över ansiktet. Fick världens blåtira men hade tur i oturen att jag inte skadade ögat.. Dessutom hade lilltjejen sovit i skogen med dagis ( fatta vilket bra dagis) & blivit så myggbiten i ansiktet att hennes ena öga svullnade igen. Kan inte låta bli att skratta, alla tittade väldigt konstigt på oss..& gör fortfarande på mig verkligen knallblå runt hela ögat..
Yogade efter frukosten. Nästan ensam vid poolen. Jag begär inte mer.. Tack! Kram & Sat Nam

6 kommentarer:

 1. Fniss. Förlåt men det lät så komiskt även om det inte var det med svullna ögon till höger och vänster!
  Det ser ut som du är på en skön plats. Önskar dig en underbar semester!

  SvaraRadera
 2. Åh, nu är du där! Skönt att du kan skratta åt eländet innan. Ha det nu riktigt härligt, kram!

  SvaraRadera
 3. Åhh det var det som hade hänt med ögat!! Ja det kan bli lite stress innan resa, vi hade fått fel rum så idag har vi landat på riktigt. Kram

  SvaraRadera
 4. Jag det ser ju lite tokigt ut...som om ni pucklat på varandra. Fast stället ser härligt ut.
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Jag fnissar också, sådär med kärlek ;) Så skönt att ni är på plats nu, jag känner den djupa sucken ända hit! Mumma!!!!
  Kram och njut!

  SvaraRadera
 6. Tack alla fina yoginis från Vira blåtira😊

  SvaraRadera