tisdag 3 maj 2016

Att ställa saker till rätta

Stress på jobbet & hundens skadade trampdyna ledde till att det plötsligt hade det gått en vecka utan långa promenader & inte mycket yoga. Sedan kom valborg då vi hade kompisar hemma & hade det trevligt men det blev sent & kanske ett glas vin för mycket. Helt plötsligt känns det som all grund är som bortblåst, lugnet & styrkan från yogan & promenaderna.

Det är då det gäller att ställa allting till rätta igen. Inse att jag behöver mina långpromenader även när hunden inte kan följa med.  Inse att trycket på jobbet kommer alltid att finnas så det gäller ändå att ta sina pauser, gå en promenad på lunchen & dricka mycket vatten/te. Goda vanor som jag brukar göra när jag jobbar. Nu har jag även fått ett höjbart skrivbord (jo jag vet att vi ligger efter i vår bransch.. hej 2016), det minskar stillasittandet.

Tänker att jag borde fundera ett varv på maten också. Vi är duktiga på att laga mat men nu är inte inspirationen på topp. Kunde inte komma på någon bra maträtt när jag stod i affären igår. Fick bli flygande jakob (ni vet med mycket grädde...). Tänkte på döttrarna som gillar det. Nu hade redan stora döttrarna ätit mycket mellanmål. De gav sig ut & sprang nästan två mil. Däremot satt mannen & jag & mumsade i oss alldeles för mycket:). Jo jag fick till min yoga & långpromenad också..

5 kommentarer:

 1. Känner igen så! Vips är man ur rutinerna! Det bästa är ju att det går lika snabbt att hitta tillbaka till dem igen. Fick också lite pepp nu, kände jag!

  SvaraRadera
 2. Känns igen! Back on track bara :)
  Kram och Sat Nam!

  SvaraRadera
 3. Det är ju som om hunden fungerar som alibi. Helt plötsligt måste den vila och då står man där. Men du är snabbt tillbaka. Kram

  SvaraRadera
 4. Vi är alla där ibland, plötsligt rasar fina rutiner, vad det än beror på. Du är snart tillbaka! Kram

  SvaraRadera
 5. Tack alla fina yogacybervänner. Ni är som ett stort stöd för mig, det är jag tacksam över. Kram

  SvaraRadera