måndag 23 maj 2016

Tankar om tankar

När jag inte har skrivit på bloggen på ett litet tag känns det som att man måste ha något viktigt att skriva för att få till ett inlägg. Men när man skriver ofta finns det ett ämne i varje liten futtig vardagssak. Men nu tar jag mig över den här tröskeln.

Fortfarande lite skör & trött & jag vet att det var precis likadant förra våren. Jag får passa som en hök på mina tankar för annars halkar de över till oro över att inte hinna eller lite olyckstänk som inte gör någon människa glad. Inte så att jag fyller på med några hurtfriska affirmationer men att säga stopp när orostankarna börjar frodas och vara medveten om vad jag tänker. Tänker på den workshopen som jag var på i  våras när vi gjorde tantric numerologi (enligt Kundaliniyogan). Jag skrev om det här och här.  Att jag har en tendens att tycka att saker och ting är övermäktiga fast jag egentligen klarar av det bra. Känner igen det både när det gäller jobbet och hemmet. Good enough!

Helgen var både bra och lugn precis det jag behöver just nu. Jobbar inte med någon speciell kriya men yogar något pass nästan varje dag. Har hoppat på en fantastiskt fin meditation, en global sadhana se här. Väldigt passande för mig att jobba med mantrat som kan skära genom det negativa just nu:-).

6 kommentarer:

 1. Känner igen det där med bloggandet och tankar kring det. Men när man väl skriver finns det alltid något där att lyfta.
  Den där globala sadhanan har jag läst om hos många, verkar vara fin. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut och det mäste inte vara något speciellt att skriva om det är fint att följa livet i bloggen, vardagen och ups and downs. Kram

   Radera
 2. Jamen sådär är det ju. Det är som att nånsorts bloggprestationsprinsessa knackar på. Ändå är det som Annika skriver, när man sen bara börjar skriva så finns alltid något som glänser till och känns relevant att dela vidare. Liknar "keep up" litegrann :) att man bara skriver, bara gör det, och så blir det som det ska. Sat Nam.
  Kram och fortsatt mjuk vår, känns som att du håller samman allt på ett sätt som är snällare mot dej nu ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja bara gör det, keep upp med det som man vill och som ger energi. Tack jag hoppas att det blir en mjuk färd fram till semestern.. Kram

   Radera
 3. Går i exakt samma tankar. Allt är övermäktigt just nu...till och med att få iväg hunden på vaccination känns som en alltför hög mur. Vi kan keepa up tillsammans. Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh nu blev jag påmind om vår hunds tänder som jag behöver ta tag i.. men orkar inte nu...Tack♥ Kram

   Radera