onsdag 2 juli 2014

Idag har jag tagit ett steg utanför min komfortzon

och haft en föreläsning på jobbet om stresshantering. Målgruppen var mest män som går på en industriutbildning så jag gick inte all in med yoga & meditation om man säger så. De fick ändå prova på långa djupa andetag, kroppsscanning, synka nackvridning med andning & en kort meditation. Var rädd att jag inte skulle ha tillräckligt med material för att hålla på i två timmar, men tiden räckte inte riktigt till. Att jag själv har en superstressig vecka på jobbet där hundratals rapporter ska registreras är en annan femma... lite ironiskt att man själv är lite stressad. Att jag dessutom har haft en ganska sur & tvär kväll & det som gjorde mig sur tog väldigt lång tid att plocka iordning (läs stöket hemma!). Hann inte yoga bara en kort meditation. Men ändå tacksam för idag! Kram & Sat Nam

6 kommentarer:

  1. Vad spännande! Alltid lite pirrigt att ge sig utanför zonen, men oftast så värt det! Hoppas du får jobbat undan och får lite ledigt snart. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja var lite pirrig innan men jag har träffat alla tidigare så det släppte när jag började. Tack! och Kram!

      Radera
  2. Är säker på att du sådde flera frön på din föreläsning!
    Kram och säger som Lotta, hoppas du får lata dagar snart ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan man bara så ett litet frö så är jag faktiskt glad:-). Här tjatar alla om att jag borde vara lite mindre ambitiös så jag ska träna på att vara lat så fort semestern börjar i mitten av nästa vecka. Kram!!

      Radera
  3. Härligt med utmaningar och man måste introducera varligt ibland :) Kan också känna det där med att det är lite ironiskt ibland, allt jag pratar om när jag själv är stressad. Men man är ju inte mer än människa tänker jag. Snart får du ledigt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just det vi är bara människor allihopa:-). Kram

      Radera