tisdag 10 mars 2015

Ett retreat att minnas

Hemma igen till jobbstress & en snurrande vardag. Innan dess retreat torsdag till söndag med yogalärarutbildningen på Ängsbacka. Nästan så jag nu i efterhand undrar vad jag har varit med om.. Det jag vet är att det var på många sätt magiskt. Att tiden flög iväg. Att det var den bästa helgen hittills i utbildningen. Att jag har hittat en lärare som jag vill träffa mer.. Tittar jag på min suddiga mobilbild av Sada Sat Singh ser jag en smal vitklädd äldre man. Men han var så modern, rolig, enkel & helt fantastisk på att guida oss in i kriyor & meditationer. Hans ekorrögon lyste av entusiasm & vi skrattade mycket. I kontrast till det djup yoga/avslappning & meditation. Känns som jag har fått en detox både på utsidan & insidan. Mycket god vegetarisk mat, fysisk yoga & massor med meditation.
Sada Sat refererade i något sammanhang till Wonderwoman som är en kvinnlig superhjälte. Det blev en stående kommentar under helgen. För det var så vi kände oss. Upplyfta, starka & levande!

8 kommentarer:

 1. Wonder Women, såklart, det är ju det vi är! Allihopa.
  Känner igen det du skriver om ekorrögon hos manliga lärare inom KY, de är så himla goa med sitt skägg, sin humor och enorma kunskap. Hoppas du får yoga för honom snart igen! Skönt att höra retreatet var bra, att det gav och fyllde på. Bliss, ljus och kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sada Sat Singh kändes så genuin och har levt nära Yogi Bhajan sedan han var ung och hållt fast vid den vägen. Stor bliss att möta honom. Ja det är klart vi är wonder women allihop! Kram

   Radera
 2. Åh, vad roligt att läsa om din upplevelse, låter helt magiskt. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var magiskt och jag skulle gärna ha stannat lite längre än fyra dagar. Kram!

   Radera
 3. Låter som du har blivit påfylld av yogakärlek och dess magi när det är som bäst.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ibland smäller det till och man får allt man behöver:-). Kram

   Radera
 4. Underbart när man träffar på rätt lärare för en själv <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det känns som att han är min rätta lärare! Kram

   Radera