torsdag 10 september 2015

Mitt första uppdrag

I tisdags hade jag mitt första uppdrag som egen företagare. Yoga för personalen på lasarettet i min lilla stad. Var faktiskt lite pirrig innan, (inte bara för att jag inte skulle hitta dit, lokalen är i källaren under lasarettet & där finns det många korridorer!) tänk om de inte skulle gilla min yoga. Mannen peppade; du kan ju det där, bara håll dig till basics. Det var inga problem alls bara fantastiskt roligt att guida genom den lugna medicinska yogan som uppdraget gäller. Tacksam att jag har så mycket rutin i ryggraden när det gäller att undervisa, även om det säkert alltid finns förbättringspotential. Efter det har jag min vanliga yogaklass i stan. Märks att det är början på terminen för salen var alldeles proppfull. Blir så glad i hjärtat att så många vill komma och att det är många olika sorts människor (nja det vara bara en man där), många som inte är träningsmänniskor, om ni förstår vad jag menar. Kundaliniyogan är verkligen för alla.
Ska man vända på myntet så är väl baksidan att jag kommer hem vid nio-draget på tisdagskvällar. Jag åker direkt från mitt jobb till de båda yogaklasserna. Hur tänkte jag där? Jo jag har förankrat det i familjen och nu känns det verkligen bra men framåt i november när man är tröttare får jag vara noggrann med att tanka energi. En åtgärd jag redan har tagit är att jag har kortat ner min vanliga arbetstid dagen efter. Jag kan säga att det märktes i onsdags att "hon" som springer runt och plockar ordning i röran inte hade varit hemma på tisdagen..
Min egen yoga har varit lite eftersatt i veckan. I morse blev det bara 20 minuter, men det gör skillnad för mig. Kram & Sat Nam

4 kommentarer:

 1. Härligt att vara igång och grattis till nya uppdrag! Du verkar så medveten om att du kommer att behöva stöd. Jag körde bara på, det gick ju iofs i 5 år men sista året var jag för trött. Helt enkelt. Heja dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag var också för trött i våras och så är det väl att allt har sin tid.. Tack igen, glad pepp! Kram

   Radera
 2. Bara man ser till att vänja både sig själv och familjen med att man har en lång dag i veckan, så brukar det i slutändan vara rätt bra på det sättet. Effektivt, men ändå medvetet. Det frigör ju också fler lediga kvällar, istället för att dela upp klasserna på två kvällar och vara på språng mer, så att säga. It will be okay ♥
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja det måste vara ok♥ för yogan är så himla viktig, att sprida ringar på vattnet! Wahe guru, hi hi.. Kram

  SvaraRadera