fredag 12 maj 2017

Yogalusten

Tror det är första gången jag skriver det här på väldigt länge, men min yogalust är inte på topp just nu. Jag tänker att det är ok. Jag tror att det kommer att ändra sig ganska snart. Imorgon har jag en träff med två fina vänner från lärarutbildningen. Det brukar alltid vara inspirerande med att få höra om andras yoga & vad de gör nu.

Nästa helg, ta da dam dam da...(det var en liten fanfar i mitt huvud:-) så åker jag till Ängsbacka på retreat med mina fina lärare från utbildningen! Hade inte alls tänkt att åka, jag hade bestämt att inte boka in någonting alls före studentfesten, dessutom var det alldeles för dyrt. Men sen hörde min lärare av sig & gav mig möjlighet att vara med till en billig penning för de ville ha några yogalärare med. Då kunde jag inte låta bli. Om inte yogalusten kommer tillbaka efter den helgen då vet jag inte...

Men å andra sidan har jag lust till mycket annat just nu. Jättesugen på att göra om hemma, nya tavlor mm & jag har lånat en massa kokböcker på bibblan för jag tycker det är så kul med mat nu...

Kram & jag hoppas ni får en härlig helg♥

6 kommentarer:

 1. Det kommer och går i perioder tycker jag, ibland går den över till annat och tur är väl att det finns lust till något i alla fall. Jag lovar att yogalusten kommer tillbaka efter Ängsbacka. Ser fram emot att att få höra hur det var sedan. :-)
  Stor kram till dig och ha en toppenhelg! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir lite förvånad själv för jag brukar alltid ha lust men inte alltid tid.. Tackdetsamma och kram♥

   Radera
 2. Svackorna är vad de är. I perspektiv inser man också att de var bara korta irrfärder, inte desto mera. Helt övertygad om att du får det du behöver vid Ängsbacka (varför skulle du fått "genvägen" dit annars?! ;)). Kram på dej!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt med tanken om genvägen, precis vad jag behövde höra nu. kram♥

   Radera
 3. Livet tänker jag. Det går upp och ner och säger som de här ovan, nu får du snart påfyllning 🙏🏻 Kram!

  SvaraRadera