tisdag 17 augusti 2021

Här kommer ekorrhjulet!

Regnet öser ner & det känns verkligen som höst idag. Snart har ekorrhjulet rullat ifatt mig.. I slutet av månaden börjar jag undervisa i yoga två kvällar i veckan, dottern har ridlektion en kväll, en foderhäst en annan kväll och gymnastikträning ytterligare två kvällar i veckan + att jag borde nog gå en till hundkurs med unghunden.. Det låter stressigt på pappret men jag tycker tror vi kommer att rodda det bra, det är roliga saker.

Minns tillbaka när stor-döttrarna hade fem träningar i veckan var på olika tider plus min yoga, då kändes det mest som om jag satt i bilen. Men nu tycker jag att tex dotterns ridning är lyxtid, jag får träffa hästar varje vecka och jag kan gå en lång promenad eller springa under tiden.

Just springningen har gått lite trögt de senaste gångerna. Jag är snäll mot mig själv och lyssnar på kroppen. Trögt  = ett lugnare pass och jag stannar i utegymmet om jag springer hemmavid. De dagar jag har energi= springer liiite (med betoning på lite) snabbare och stannar inte.

Trögt att springa men värt det alla dagar i veckan!

Snart börjar min yoga igen, det ger energi


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar