söndag 1 augusti 2021

En bättre dag

Semestern har känts lite trög härhemma som jag skrev i förra inlägget. I fredags var vi till soptippen tre gånger efter en garagerensning och sen fick jag jätteont i huvudet och lite feber. Jag trodde det var biverkningar från andra dosen vaccin som jag tagit dagen innan men i natt hade även yngsta dottern samma sorts huvudvärk så det kanske var någon bacill. 

Igår var det OS för hela slanten, älskar att titta på friidrott och ridsport är också en favorit. Det blev en del glädjetårar över OS-guld och silver! Sen på kvällen hade vi fått biljetter till fotbollsmatch. Härligt att få komma ut och vara en del av en publik, det var länge sen. Tyvärr blev det åska och spöregn, det kom skrattretande mycket regn men vi hade preppat oss med både regnjackor och paraply och vi härdade ut ända till slutet.

Idag tog vi siktet på naturreservatet dit vi ofta åker pga att min man är med i en fiskeklubb. Jag älskar verkligen att vara där då det är så långt ut i ingenstans och en riktigt gammal urskog! Kände direkt att den lite dåliga känslan jag har haft rann av mig och jag blev lugn. En liter blåbär och lite kantareller fick vi med oss hem.

Yogan är reducerad till andningsmeditationen och gällande sparande så är det väl bra med hemester. Kanske köper en aktie i Apple för pengarna jag sparar på att inte bo i stuga eller på hotell..?!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar