torsdag 14 maj 2009

Önskemål


Med jämna mellanrum brukar jag göra en "karta" över mina önskemål på ett papper. Jag brukar rita & skriva & klistra in bilder på det jag önskar i mitt liv. Många saker har funnits med i flera år men det känns som jag kan pricka av flera saker som faktiskt har hänt. Summering för 2008:
Jag blev äntligen med barn (hade skrivit en sladdis på önskemålet i flera år, jag hann fylla 40 år innan lilla M kom till världen..) Tack Tack. Jag fick instruera i ashtangayogan, & det har gett mig väldigt mycket. Jag skrev klart min "bok".

& nu känns det som kanske några fler punkter kommer att uppfyllas under 2009...

4 kommentarer:

 1. Vad härligt med en önskemålskarta! och nu när du ser tillbaka på fjolåret, så ser du att livet blev precis som det skulle.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Hittade din blogg igår. FIN.
  Åh vilka härliga mål du har genomfört.
  Ser med spänning fram emot att få höra om målen inför 2009.
  Vad har du skrivit för bok?
  Anna

  SvaraRadera
 3. Hittade hit nyss och ser att du redan länkat till min blogg! Har oxå hund men det har nog inte framkommit på min blogg precis ;-)
  Hörs och ses!
  /Helle

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vad härligt att ni med mina favoritbloggar har varit här "inne hos mig" och läst:-). Manuset jag skrivit är en roman om personlig utveckling.Tänkte jag skulle skriva mer nu när jag är mammaledig, men tiden går så fort här i "babyland". Får prioritera yogan nu.

  SvaraRadera