tisdag 11 augusti 2009

Vardagsyoga


Nu när sambon har börjat jobba igen försöker jag hitta rutiner i vardagen för min yoga. Igår yogade jag alla stående på morgonen & fortsatte med några sittande positioner på kvällen. Idag fick jag tidigt besök så då fick det bli kvällsyoga. Jag hann med alla stående innan en liten bäbis blev gnällig & ville ha sin babymassage & amning. Fick ändå till en bra känsla i yogan & kunde koncentrera mig på andningen. På senare tid tycker jag att jag har haft en del motstånd när jag yogar både i tankarna & i kroppen. Beror nog på att yogan inte har fått hela min uppmärksamhet & yogan kräver total närvaro för att svinga sitt magiska trollspö.... svävade ut lite där men ni förstår nog vad jag menar.

4 kommentarer:

 1. I min röriga vardag med alla döttrarna, tänker jag hellre yoga med avbrott än ingen yoga alls. Och även med barnen närvarande kommer jag ibland djupare, ibland ytligare i min yoga. Yoga för mig är helheten, inte bara det som händer på mattan. Fortsätt kämpa!!!
  Yoga-kram
  Helle

  SvaraRadera
 2. Tack för ditt stöd & inspirationen som jag nyss fick på din blogg!!

  SvaraRadera
 3. Du kanske vet!

  Vad kallas dem där yogalägrena där man är tyst i 10 dagar och mediterar as-mycket och yogar några timmar om dagen?

  Sköön blogg!

  SvaraRadera
 4. Hello freedude! Skulle tro att det helt enkelt kallas för yogaretreat.. kanske något sånt här: http://www.sys.se/kursgard-bollnaes/kurser?start=5 Har själv ingen erfarenhet av det men kan nog vara nyttigt/jobbigt/speciellt kan jag tänka.. NAmasté

  SvaraRadera