fredag 4 juni 2010

Tvärtom

Lite skrattretande men ofta är det så att när jag skriver ena dagen om att allt är bra som igår så blir nästa dag tvärtom.. Idag har jag varit trött & haft ont i magen & blivit halvt tokig på barnen som sprider kläder och grejor överallt & efter springer jag & försöker plocka undan & samtidigt hålla koll på lilla M. Botade inte den tråkiga stämningen med yoga, utan köpte en stor pan-pizza, bunkrade upp med godis & jag & barnen bänkade oss framför talangfinalen..

5 kommentarer:

  1. Men precis så brukar det vara för mig också! Och alla dagar behövs :)

    SvaraRadera
  2. Skönt att höra! Namasté

    SvaraRadera
  3. Känner också igen mig. Vissa dagar flyter allt på hur fint som helst medan nästa dag inte alls går eller känns som dagen innan.

    SvaraRadera
  4. Exakt!
    Lite off topic, men....
    ...läste nånstans nyligen att sommaren är rätt jobbig. Man har en inbyggd stress att behöva vara ute så mycket som möjligt, få världen färdig i trädgården, röja i förrådet, ha hundra picnics och gäster varje dag.... När man allra helst drog igen alla gardiner och gottade ner sig i godispåsen, maratontittande på film en hel dag :)
    Exakt vad jag kommer göra en vacker (!!) dag snart!!

    SvaraRadera
  5. Det där Nina känner jag igen, just nu är det väldigt mycket inskrivet i kalendern..ska försöka skriva in mycket vila i kalendern inom en snar framtid.. Yogini; det konstiga är att när man har en dag med flyt så tror man att det ska vara så forever, men det är så klart en härlig inställning..

    SvaraRadera