fredag 19 oktober 2012

En riktig soppa

Känner mig trött idag. Skulle helst bara vilja ligga i soffan läsa, vila & gråta lite. Fortfarande väldigt hes. Blev inte bättre av att jag blev arg igår när jag kom hem & inte kunde låta bli att försöka prata högt & ilsket... Vad var det som var så viktigt att jag riskerade min röst, kanske du undrar. Jo mannen ville ha en soppa med kött i & hela bitar av potatis & lök. Jag ville ha min vanliga soppa, vegetarisk mixad med massor av purjo, lök & lite grädde.. Jag gjorde ialla fall min sorts soppa i vredesmod. Den var god. Fast jag tror inte att resten av familjen uppskattade den.. Det fanns ugnspannkaka också, de behövde inte svälta.
Ja ibland kan man bara skaka på huvudet & skratta åt sig själv. Så dumt!
Bilden har jag lånat från vegetariskt.com

3 kommentarer:

 1. Peace, love & understanding :)
  Alltså sådär är jag nästan jämt. Gormar och slår runt för struntsaker ibland, ibland vet jag inte ens varifrån det kommer?! Nåväl, det är nåt som behöver få komma ut!

  På tal om mat blir jag också überfrustrerad ibland, då jag "måste" laga köttmat åt mina sambor och något annat (grönt) till mej själv. Som om jag inte hade annat än göra än att tillgodose andras behov. Hm. Nåja, ibland får de snällt äta mina grönsaker eller så får de vara hungriga (eller så åker de till grillen, fniss).

  Skön helg och varmt krya på dej!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi hi, det är tur att man i efterhand kan se på saker med humor! Tycker att det ändå är jag som handlar så då får jag bestämma! Men jag har ju gjort köttmat dom andra dagarna.. Ibland önskar jag att man bara dukade fram en liten buffé varje kväll där alla fick ta vad dom önskade. Som i Grekland, grönsaker, ost, möjligtvis lite kyckling & bröd. Perfekt! Kram

   Radera
 2. Åh den där matfrågan. Och vi som haft olika allergier också att ta hänsyn till. jag tycker att den som lagar maten får ha mest att säga till om :) vem det än är i familjen! När barnen blev lite större hade de olika dagar då de lagade kvällsmaten och fick bestämma, då är det inte mer än rätt när mamma också får det! Hoppas du får din stund i soffan, ibland behöver man gråta en skvätt. Hoppas din helg blir fin! kram

  SvaraRadera