måndag 31 december 2012

2012



Bläddrar lite i bloggen bland mina inlägg under 2012. På många sätt har 2012 varit ett fantastiskt år. Resor till Trysil, midsommar på kusten & två härliga veckor i Turkiet. Osäkert på jobbet, uppsagd men fortfarande kvar, fortfarande skakigt. Hopp om nya jobbchanser som inte blev av då. Trots osäkerheten har vi följt vår vision om ett husbygge. Efter flera år i tomtkö, dök dröm-tomten upp.
Året gick lite i utbildningens tecken, läste medicinsk grundkurs, utbildade mig till medicinsk yogainstruktör & nu coachutbildningen. Känns som ett avstamp mot nya möjligheter.
För mig har 2012 varit meditationens år. Började med Adais Tisei adais & har fortsatt med många andra: meditation for prosparity, kirtan kriya, ek ong kar mfl. Många dagar har innehållit meditation.
I april 2012 hade jag provat kundaliniyogan i ett år. Känner mig fortfarande som en nybörjare, men säker på att jag har hittat min väg i yogan. Som yogalärare har jag gått över till medicinsk yoga.

De flesta dagar under 2012 har varit vardagar, där jag har jobbat, hämtat på dagis, skjutsat på otaliga träningar, lagat mat, gått ut med hunden, nattat & läst bok. Ofta yogat & mediterat innan läggdags.

Känner mig lyckligt lottad & tacksam över mitt liv i det stora hela! Tacksam över min familj, min man, mina tre döttrar, lillhunden & nytillskottet hamstern Nasse:).

Önskar alla som läser här ett riktigt Gott Nytt År & ett fantastiskt 2013 med öppna hjärtan & ännu större medvetenhet!

5 kommentarer:

  1. Tack för återblicken och allt det vackraste till dej 2013!

    SvaraRadera
  2. Tack detsamma! :)
    God fortsättning!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Visst är det märkligt när man summerar, hur mycket som faktiskt händer under ett år. Ibland mer än annars. Hur går det med hustomten? Ska ni bygga? God fortsättning på nya året! Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man tycker att det inte har hänt så mycket men när jag tänkte efter var det en hel del. Ja, vi flyttar in redan i slutet av mars om allt går som planerat. Huset kommer i moduler= nyckelfärdigt.. Kram och tack det samma!

      Radera