onsdag 12 december 2012

En snurrig tid

Egentligen är det här den bästa tiden i mitt liv. Min underbara familj. Vi bygger ett nytt hus. Jag har hittat min yoga, kundaliniyogan som jag älskar. Mitt jobb är kul. Jag går en coachutbildning.

Men det snurrar alldeles för fort nu. För mycket att hålla reda på. För mycket som kräver min uppmärksamhet & energi. Jag måste bromsa & vara rädd om mig. Jag vill skala av tillvaron till det som är viktigt. Det nära & enkla. Glad att det stundar en julledighet. I morgon bär det av till Stockholm för andra delen i coachutbildningen. Ska bli kul att dela erfarenheter med nyfunna vänner.

Dagens datum 121212, kanske bara en siffra eller en magisk betydelse. Vad vet jag egentligen. Vi går här nere på vår lilla jord i det vackra universum & ser vår verklighet.

2 kommentarer:

  1. Åh jag känner igen mig. För mycket är för mycket. Även om det är roliga och bra saker. Skönt med julfrid snart. Kram och var rädd om dig!

    SvaraRadera
  2. Ja, visst snurrar det på fort. Att bygga hus är STORT, men roligt och spännande. I mars nästa år firar vi 10 år i vårat hus. Lycka till med husbygget! Kram

    SvaraRadera