onsdag 24 juli 2013

Hemma igen

efter en kortsemester i Göteborg. Fick låna ett hus av mannens kusin. Ett hus med stor pool & tio minuters gångväg till havet. Vad mer är möjligt? Tillbringat tid med familjen på Liseberg. Jag har åkt alla barnkaruseller flera gånger med lilltjejen. Sprungit på stan tills stortjejerna blev nöjda. Kvalitetstid med familjen. Ingen yoga men jag slopade det dåliga samvetet.Väl hemma igen märker jag att jag ramlar in i vanliga mönster. Springer runt & plockar & försöker vara en perfektionist. Det är inte snällt mot mig själv att stressa & inte vara riktigt nöjd. Försöker bryta det. Good Enough måste gälla här hemma. Jag bor på en fantastisk plats & måste lära mig att "semestra" hemma. Börjar med en god bok & ett långt yogapass med Maya Fiennes.

3 kommentarer:

  1. Hahaha....och jag som borde springa runt och plocka upp lite mera sitter bara här framför datorn...ja, jag säger då det...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Semestra hemma is da shit. Misstänker jag blivit lite för bra på det... och jag har varit precis som du, så du ska se att du snart också är där. Kram på deijj!

    SvaraRadera
  3. Härligt med kloka yogabrudar:-). Kram

    SvaraRadera