fredag 24 oktober 2014

Maten (dag 33)

En sån där vecka när jag har flängt lite hit & dit. Två dagar med snabbmat: falafel & kycklingburgare. Två kvällar med möten där det har bjudits på färska frallor. I vanliga fall försöker jag undvika ljust bröd & äter mest hårt rågbröd. Nu vill jag inte påstå att bröd är källan till allt ont. Men jag själv har varit en sucker för kvällsmackor i många år. Den trenden lyckades jag bryta då jag under en period bytte ut morgonmackor mot fet yoghurt med bär. Mycket riktigt igår kväll kom jag på mig själv sittande i soffan ätandes mjuk macka med mycket smör. Det här måste stjävjas! Nu får jag ta i med hårdhandskarna för att få lite ordning på det hela:-).
På tal om mat är jag jätteglad idag för att fina The Yoga Food Project har med mig i sin lista över "bloggar vi gillar". Gillandet är ömsesidigt & där finns det massor med inspiration när det gäller just maten. 

2 kommentarer:

  1. Men grattis så kul, den sidan visste jag inte ens om så tack för tipset! Själv är jag ingen brödälskare, försökte under hela min barndom att slippa brödet, bara äta smör och pålägg men det fick jag inte - men idag får jag :) Kram och ha en fin helg!

    SvaraRadera
  2. Men vad konstigt jag hade skrivit ett långt svar här men det har försvunnit:-0. Så olika det kan vara jag älskade bröd under min barndom men försökte slippa kokt potatis och mjölk som jag ändå fick tvinga i mig lite av.. Tack igen och kram!

    SvaraRadera