söndag 26 oktober 2014

Trots (dag 35)

Helgen började med mysigt yogamöte hos min vän som har yogastudion där jag är. Vi träffas nästan aldrig annars då vi undervisar olika dagar. De andra är ashtangayogisar & vi har lite olika vägar nu. Men yogaintresset gemensamt. Resten av helgen har varit ganska trött, lite förkyld & inte något topphumör. Har inte ens haft lusten att yoga. Lördagens yoga fick bli på eftermiddagen för att mellandotter hade nattgäster. Satt på mantramusik & då var det lättare att få yogan gjord. Men imorse var det samma visa igen. Kände mig som en trotsig unge. Rösterna i huvudet lät: Jag vill inte yoga, jag orkar verkligen inte idag! Men bara rulla ut mattan nu, tänk inte så mycket. Men neej jag orkar inte! Ja ni fattar. Rullade ut mattan iallafall även om jag körde kortare tider genom passet. Det har ändå varit en sån där bra söndag. Promenad i skogen, långkok på spisen, dricka te, läsa Yogi Bhajans kloka ord & titta ut över sjön. Hur kan det bli bättre?

Måste bara visa er min yogaväns vackra indiska skåp!

8 kommentarer:

 1. Jag har sett ett liknande skåp här i en affär...blev så sugen. De är så fina.
  Förstår precis din känsla om att vara lite trotsig. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är skåpet så fint! Kram!

   Radera
 2. Åh, det där motståndet. Det är inte kul när det pågår men allt vänder :) Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppfullt att allt vänder:-). Kram!

   Radera
 3. Underbar söndag! Det där med motståndet alltså, ska man köra eller bejaka, svårt tycker jag. Hoppas det släpper snart. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker med att man kan bejaka motståndet ibland men är man inne på dag 35 och siktar på 40 då är det bara att köra ändå. Kram!

   Radera
 4. Åhh på skåpet! Önskar innerligt att mitt hus var mer indiskt, jag smyger in små grejer emellanåt, men går den försiktiga vägen så inte mina sambos ska bli förskräckta ;)

  Motståndet ja, det prövar sannerligen! Jag hör röster rätt ofta, väldigt högljudda och uppfordrande. Men det är, som du skriver, bara att rulla ut mattan och göra. Kanske inte med världens bästa fokus alltid, men gjort är gjort ♥

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja skåpet passar så bra hos min yogavän som har det både indiskt & nordiskt & hon älskar rosa... Hemma hos mig gillar jag mer jordiga färger. Kul att det finns så olika fina stilar. Gjort är gjort, precis så. Kram!

   Radera