torsdag 23 oktober 2014

Skriva (dag 32)

Tänk att fina yogabloggvänner både skriver på & har gett ut en bok. Gör mig glad i hjärtat, härligt med spirande kreativitet! När jag startade bloggen för snart 6 år sedan hade jag några år innan skrivit på något sorts bokmanus. Hundra sidor hade jag fått ihop. Skickade det till & med till några större bokförlag & fick nobben. Det som är så himla roligt i sammanhanget är att: en av huvudpersonerna hette Nina (hi hi Nina vilket sammanträffande) och att "boken" handlade om coachning. Några år senare fick jag gå coachutbildningen. I ett av mina första inlägg här på bloggen hade jag med en litet utdrag., här kan du läsa det. Idag hade jag aldrig skrivit detta då jag nu vet hur coachning går till & den inte stämmer med verkligheten alls. Just nu har jag ärligt talat inga skrivardrömmar de har ersatts av annat, men däremot skulle jag själv vilja läsa böcker i den genren som jag ville skriva....

Har varit lite dålig med yogajournal uppdatering här. Har varit på mässa på annan ort i början av veckan. Började lite senare på dagen & konstigt nog var det nästan svårare att komma upp till yogan en halvtimme senare än vanligt. Hänger i med morgonyogan & det känns ändå lätt & rätt! Kram & Sat Nam

6 kommentarer:

 1. Härligt Ulrika! Och tack <3 När jag läser ditt bokutdrag så är det ändå väldigt mycket du, fokus på det som helar och stärker även om det inte är så regelrätt coaching går till. Kram kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Annika! det var väl tänkt som feelgood med det som har hjälpt mig genom åren inbakat. Kram!

   Radera
 2. Visst är det roligt med allt detta skrivande! Det är som att det ligger i luften, jaghar en annan bloggvän som idag skickade in sitt färdiga manus till sin första bok. Visste inte att du också har skrivit, vad roligt! Jag drömmer också om att skriva för 9-12-årsåldern, men ännu är jag inte där. Var sak har sin tid, eller hur är det? Skönt att din morgonyoga känns lätt och rätt. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller tummarna för din vän! Det är bara att börja skriva! Perfekt för dig under mammaledigheten:-). Kram

   Radera
 3. Hej, jag heter Nina ;)
  Men så kul! Har faktiskt funderat ibland om ditt 'skriva' i bloggrubriken syftar på bloggen eller nåt annat :). Du kommer säkert fånga upp skrivandet när det är dags, på sätt eller annat. Mer mjuka ord till folket!
  KRAM
  //nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen hej Nina! Jo från början var skriva en rubrik om skrivande men det har kommit så mycket mellan nu som känns mer viktigt. Ser så fram emot din bok! Kram!

   Radera