tisdag 7 april 2015

Blue Pearl

Nu gör jag en meditation som vi har i läxa som heter Blue Pearl. Man drar upp & bak tungan, kisar på nästippen, andas in, håller andan inne & andas ut i lika långa delar. 11 minuter går så snabbt det är som att man hamnar i en annan värld..
En annan blå pärla, hi hi.. som jag har använt är min nya vän på bilden. Nu har jag inte haft något längre förhållande med något träningsredskap på länge, får se hur länge det här håller i sig.. Jag gillar att lägga på lite vikt i min träning. Det är väl någon sorts vårkänslor.. Kram & Sat Nam

8 kommentarer:

 1. Nä vad kul att du kettlebellar (låter fint visst?!) nu också :) Jag är nyförälskad i dedär blytunga sakerna, nybörjare som bara den, men gillargillargillar!
  You go girl!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min är inte lika blytunga som dina, jag har börjat med två st med fem kilo var men det känns lagom för mig än så länge. Stordottern som är nykär i crosswork bara skrattar och kör med minst tolv kilo på gymmet. Kram!

   Radera
  2. Skrattar bäst som skrattar sist, eller hur var det?! :D :D

   Radera
  3. Starka mammor here we come! :-)

   Radera
 2. Snygg att titta på i alla fall. Ska nog sätta mig och kisa på näsan istället. Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi hi, ja kisa på näsan är också bra! Kram

   Radera
 3. Vad roligt att du kör igång, känns som om det är lite äta-nyttigt-träna-lite-mera-inspiration på gång hos flera just nu. Själv har jag en liten godispåse med fina kettlebells hemma men de är oroväckande dammiga, kanske får damma av dem :-) Kram och ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hittade ett kort program på youtube som fungerar ganska bra.. Men nu har jag stressat på jobbet och suttit still alldeles för mycket.. tar nya tag lite längre fram.. Kram

   Radera