måndag 20 april 2015

Yogaboost

Vilket väder! Våren & värmen är här & det gäller att njuta! Trött & lite huvudvärk som envist biter sig kvar men ändå ganska nöjd. Var uppe med tuppen & yogade imorse. Får alltid en extra boost när man har träffat sina yogavänner. Det starkaste intrycket från fredag & lördag var när vi delade våra upplevelser. Någon som delade med sig från hjärtat av svåra saker men också så mycket tacksamhet av vad yogan har gjort, det fick mina tårar att rinna. Vi gjorde den helande meditationen RaMaDaSa då några hade närstående som var sjuka. Vilken energi det finns i gruppen! På lördagen läste en av mina kurskamrater Jaap Ji på engelska, hon är amerikan så hon har språket, väldigt vackert & rörande, vilken text! Resten av dagarna ägnades åt västerländsk anatomi, ganska mastigt. Tur att det inte var så längesen jag läste medicinsk grundkurs för att få behörighet att läsa till mediyogainstruktör. Grunderna finns där redan, bra med tanke på att jag inte var med på söndagens klass. Var lite i valet & kvalet om jag hade gjort rätt som hoppade över söndagen. Men var väldigt mör på lördagkväll & faktiskt glad över mitt beslut att åka hem. Jag behövde den där dagen på hemmaplan för att orka.

6 kommentarer:

 1. Låter som en sann boost!
  Du nämner Japji... Jag tänkte på Japji i lördags och att det är alltför länge sedan jag reciterade den. Borde, vill...!! ♥
  Kram och Sat Nam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu när jag har hört den på engelska fick även jag lust att ta mig an en del av den hemma. Kram♥

   Radera
 2. Jag tänker när jag läser hos dig att du imponerar genom att göra en massa saker, som medicinsk grundkurs och sen dina yogautbildningar, FAST du har tre barn och jobb. Det är häftigt! Kram!

  SvaraRadera
 3. Åh jag längtar efter en boost, känner mig tom och trött och har svårt att hitta det jag behöver...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med lite hjälp från andra (lärare & yogisar) går allting lättare♥

   Radera