söndag 10 maj 2015

Både &

På andra sidan intensiv jobbvecka & tjejmiddag. Det är både &. Skönt att vara ledig men stressen finns kvar i systemet. Skönt att gå en långsam långpromenad på lördagskvällen. Insupa allt det gröna & låta tankarna snurra färdigt sina varv. Gräva i trädgården & träna på att inte se ogräset & det som inte är gjort. Trädgårdsterapi. Har bara en gång kvar på min söndagsyoga, tänkte att det inte är så många som vill yoga i maj. Idag var hela salen full. Ska ändå bli skönt med lediga söndagar framöver, helgerna går fort.
Kul att maten blev lyckad på tjejmiddan trots kort planeringstid. Menyn kommer här: Förrätt: Filodegsknyten med fetaost, huvudrätt: fiskspett med grön vitvinssås och efterrätt: cheesecake i glas med rabarberkompott.

8 kommentarer:

 1. Låter härligt att snusa på naturen, det ska jag också göra mer. Underbart god mat, den där gröna vitvinssåsen skulle jag gärna få recept på. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mellan hägg och syren-tiden måste tas tillvara på. Nu har jag kompletterat med länkar förutom cheesecake som fanns med i Mersmaks valborgsmeny (men med hallon) den kunde jag inte hitta på nätet. Kram

   Radera
  2. Men åh, tack! Kom på när jag postat kommentaren att det var ju dumt, nu fick du ju en sak till at göra :-) Sorry, men tack!

   Radera
  3. Absolut ingen fara, kul att ha kvar recepten när jag vill göra dem igen.. KRam

   Radera
 2. Kram och vårboost till dej ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Nina, det behövs faktiskt just nu... Kram

   Radera
 3. Åh vad jag känner igen mig. Jag far kors och tvärs just nu och undervisar fortfarande, hela maj faktiskt och börjar bli sliten. Varm kram och keep up som du brukar säga :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ett evigt farande i maj och jag har ett "hoppande"hjärta som gör mig lite orolig. Djupa långa andetag och det vänder.. Kram!

   Radera