söndag 3 maj 2015

Inte i fas med våren

Välbehövlig långhelg. Fortfarande lite inne i det negativa & oroliga men det börjar lätta en hel del. Det är inte så mycket jag önskar mig mer än att skrota runt hemma, bra musik i högtalaren, en grön drink från blendern (den vaknade helt plötsligt igen, halleluja) & få tid till min yoga. Men det är mycket annat som pockar på i livet. Har lite svårt med det här med tiden, hur mycket ska man hinna på en dag? Nöjd att jag ändå tog tag i surdegar som skitiga fönster och en sänggavel som skulle säljas (den hämtades efter en halvtimme på blocket, flyt). Yogan blir gjord lite sporadiskt. Fortsätter med den kriyan vi inte hade i läxa. Inga promenader alls.. Det är som att våren & jag inte är i fas med varann..

5 kommentarer:

 1. Det är inte så lätt att vara i fas med våren. Den är så svår samtidigt som den är vacker.
  De där jäkla knopparna som brista, liksom...Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så, det gör ont när knoppar brister! Kram♥

   Radera
 2. Åh, vad jag håller med, jag är nog heller inte i fas med våren. Det är så himla mycket saker man "måste" som inte är ens egna, men som är viktiga för barnen t ex och inte helt självklara att bara strunta i. Surdegar är alltid härligt att ta tag i..när man är klar. Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det känns som att familjen bara slukar upp min tid, skjutsning, tvätt & allt annat.. Man undrar varför man inte gör vissa saker tidigare (surdegarna) då de går lätt när man väl tar tag i det. Kram!

   Radera
 3. Men shit, det är ju inte jag heller! Inte alls i fas. Hoppas och tror att jag hinner ikapp när sommaren väl är här :) Nej, just nu kisar jag mest bara mot solen och blir lite trött på den (tabuuuuu jag veeeet). Ändå är jag "mer färdig med världen" än jag någonsin tidigare varit någon vår - huset städat och trädgården likaså (tack vare konfirmationen), har aldrig hänt såhär tidigt något år. Tänker att det betyder ju att jag får hasa fram hur långsamt jag vill hela maj, bara vara och lukta på alla blommor som slår ut!
  Kram och kraft!

  SvaraRadera