måndag 25 maj 2015

Dagarna efter

det stora femtioårskalaset. Det har varit alldeles för stressigt men jag är "glad" att jag oroade mig & fixade massor i förväg. I lördags var allting förberett & jag kunde ta det ganska lugnt. Dessutom har vi fantastiska grannar som utan att vi behövde fråga var med & reste partytält & lånade ut stolar, bord & högtalare. Jag hade lånat massor med stolar från jobbet men de hade för smala metallben så de sjönk rakt ner genom gräsmattan när någon satte sig. Tur att vi upptäckte det innan, saker som man skrattar åt i efterhand. Tacksam att vädret var fint, att maten blev bra & naturligtvis för släkt & vänner. Kommer att minnas länge när mannen & hans vänner hjälpte till att resa flaggstången han hade fått i present.

Nu är det projekt avstressning. Jag hade nog inte klarat förra veckan så bra utan min lugna yoga & mindfulnessavslappning. Det gäller att varva ner inför semestern i tid. Om bara några få veckor bär det iväg till Thailand i tre veckor. Det blir en favorit i repris då vi gjorde samma resa för några år sen. Familjen vi åkte med då undrade om vi inte ville åka igen & varför inte?! Kan bara inte fatta att vi snart åker. Att längta är också en del av det fantastiska med att resa. Det har inte riktigt funnits tid för det, men nu ska jag boka in tid för nedvarvning & längtan..  Jodå nästan varje kväll är bokad i kalendern innan dess, men tränar på att ta allt med en klackspark.. Kram & Sat Nam

8 kommentarer:

 1. Yesss, nu är du/ni i hamn!
  Låter suveränt med Thailand i repris, det är du sannerligen värd! Klacksparka fram till dess, meditera och må bra. Varm kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis så känns det, nu vägrar jag stressa:-). Kram & Klacksparkar

   Radera
 2. Härligt! Tiden går snabbt även när man längtar. Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag är mer orolig att jag inte hunnit längta så mycket än. Jobbar på det.. Kram

   Radera
 3. Åhh vad härligt! Var det dit du skulle? Det blir avkoppling det. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi bestämde det för ganska länge sen men time flies. Hoppas på avkoppling/bortkoppling ett tag. Kram

   Radera
 4. Det låter underbart och bilderna ser härliga ut! Skönt att festen blev lyckad och vissy är det viktigt med förberedelser så man kan få njuta när det är dags?Varm kram och vad gjorde vi utan yogan??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja senast vi var där då bilderna togs var det jättehärligt. Det är ju lågsäsong även om vädret brukar vara bra på Koh Samui sidan. Ja yogan måste finnas med. Kram!

   Radera