torsdag 28 maj 2015

Ut ur bubblan

Känns som att jag har kommit ut ur stressbubblan. Liksom, vad hände & hur länge var jag där? Så dumt! Jo då, kalendern är fortfarande fulltecknad & på jobbet trängs surdegar. Men jag tänker INTE stressa upp mig för det. Jag hinner det jag hinner, basta. Konditionen har försvunnit någonstans på vägen & även muskelbyggandet (ha ha jag menar den fysiska yogan & alla frogpose varje dag). Lilltjejen vill hela tiden känna på mina underarmar & magen som hon tycker är så fantastisk mjuka & gosiga. Det är bara mamma som har blivit lite mer mullig:-)...
Våren pågår där ute i all sin prakt & min väska är packad med vita kläder. Ikväll bär det iväg på näst sista delen i yogalärarutbildningen. Tre fullmatade dagar med Sada Sat Kaur. Jag har inga förväntningar men det ska bli skönt att få åka iväg. Fokus på yoga & påfyllning av energi. Kram & Sat Nam♥

4 kommentarer:

 1. Ynnest att Mitt i Livet få logga in på yogautbildning! Även om det såklart kan kännas too much inklusive vårruset... Önskar dej fina dagar hursomhelst, tanka Prana och hjärtesaker. Kram och Sat Nam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Prana och hjärtsaker är fulltankade. Kram!

   Radera
 2. Haha jag försöker se något positivt med att vara mer mjuk och "mysig" i kroppen :-) På hip hopen när vi skulle sträcka ut armarna snabbt dallrade det i flera sekunder sen :-D Åh, vad jag hade velat åka till Karlstad igår på den halvdagen med Sada SAt Kaur! Hoppas verkligen du tankar energi i helgen, kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha jag tycker faktiskt nästan alltid att min kropp är helt ok, skönt att känna så.. Sada Sat Kaur (och ännu mer Sada Sat Singh) är mina favoritgurus♥. Hoppas att få komma till deras Yogaborgo i Toscana så småningom. Kram!

   Radera