fredag 24 juli 2015

Livet här hemma

Har varit hemma hela veckan. Mediterat direkt på morgonen. Jobbat lite vid datorn på köksbordet. Druckit mängder med mynta-te. Lagat mat. Krattat gräs. Hasat mig fram i mina gröna mjuka elefantbrallor från Thailand. Osminkad & håret i tofs. Önskar mig alltid mer tid hemma men inser inte att i paketet hänger det med syskonbråk, röran, mängder med tvätt, disk, hundhår.. jag blir galen varför ska hon fälla vinterpälsen nu.. Ja ni förstår säkert. Fast jag tror ändå att det är nyttigt att bara vara här i den lilla världen ett tag. Planerar inför yogan i höst. Jag vill gärna undervisa mycket men känner mig också inte helt utvilad. Tänkte nog att tre lata veckor i Thailand skulle göra susen men det handlar om balansen varje dag.. Tre lata veckor läker inte nästan ett år med mycket att stå i.. Annika skriver ett inlägg om att leta tecken. Ett tecken som har dykt upp hos mig mer eller mindre i flera år är att klockan visar lika siffror.. Ofta när jag slänger ett getöga så är klockan jämn och det är inte så att jag kollar klockan ofta. Läste någonstans att det var ett bra tecken, ett tecken på att man är "uppkopplad"..
Andra gladsaker är att jag har bokat en yogahelg i Järna i augusti, längtar & till sist har jag äntligen fixat ett insta-konto till bloggen. Följ gärna! Kram & Sat Nam

7 kommentarer:

 1. Haha, det är ett härligt tecken du har, aldrig något jag ens märkt eller reflekterat över. Har kanske aldrig hänt mig :) Uppkopplad låter rätt.
  Vad heter ditt Instakonto för bloggen? Järna låter som rätt ställe att åka på yogahelg till! Kram och ha en fin helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj svaret kom längre ner😄

   Radera
 2. Det där med lika siffror hade min man pippi på när vi träffades. Kanske var det då ett tecken på att vi var ihopkopplade...ha ha ha! Förlåt men jag tror också på tecken. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säkert ihopkopplade😃kram

   Radera
 3. Kanske man har olika tecken..Jättegeting runt Buddha låter också bra. Instakontot heter yogaochskriva. Kram

  SvaraRadera
 4. Tycker din hemma-såsiga tillvaro låter alldeles underbar, det är ju mycket sånt som ger energin tillbaka, hur härliga resor än är. Men det här med siffror... jag kan när som helst på dygnet säga vad klockan är (plus minus ett par minuter), undrar om det gör mig uppkopplad också :-) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas du har rätt att det kan ge energin tillbaka. Helt säker på att du också är uppkopplad:-). Kram

   Radera