tisdag 14 juli 2015

Vila & vänta

Idag blev det morgonyoga. Jo med lite avbrott då Securitas ringde om ett larm på jobbet. Önskar att jag hade en knapp för att slå av hjärnan under yogan. Så jag slipper lyssna på tjattret om hur jobbigt den här kriyan är & hur dålig jag är på att göra ställningarna och funderingar att byta ut kriyan mot en annan. Vet att jag ett tag använde en mental sopkvast som jag sopade bort tankarna med under meditationen. Kanske får ta fram den igen. Men jag känner mig också duktig, för att jag GÖR trots motståndet. Tänker på en yogalärare jag träffade innan utbildningen som alltid får yogaställningarna att se lätta ut som att de är enkla & fjäderlätta.. Det vill jag uppnå, även i stretchpose (jobbig magövning..)!
Har en lång att göra-lista då det gäller yogan. Mail som ska besvaras, en kursuppgift som ska kompletteras, leta lärarledda timmar & start av eget företag. Men inspirationen har inte riktigt dykt upp. Ett bra sätt att öka kreativiteten är att VILA & VÄNTA.. Det ska jag träna på idag (förutom att jag ska jobba lite på mitt vanlig jobb.. ). Kram & Sat Nam

4 kommentarer:

 1. Ja gudars, detdär tjattret! Och jag har en dylik hög med mail, som pockar på... imorron kanske...
  Vi andas vidare!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gör vi sannerligen.. Kram♥

   Radera
 2. En mental sopkvast låter perfekt. Jag brukar försöka låta tankarna bara flyta förbi, jag ser dem men stannar inte i dem. Och jag tycker verkligen att du ska ge dig själv cred som stannar i det jobbiga, det där man bara vill springa bort ifrån. Mitt mantra - snart vänder det :) Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag undervisar pratar jag alltid om tankar som moln som glider förbi. Men nu är det ett väldigt tjatter här.. allting har sin tid. Bra mantra du har, tänker på mantrat: det här kommer också att passera.. Kram!

   Radera